ARUBA PARTNER UPDATE

Partner Update | 18 april | 10:00 - 13:30

LOCATIE

Bistro Belle

Dorpsstraat 12,

3611AE Oud Zuilen


OMSCHRIJVING
Op 18 april organiseren we samen met HPE Aruba een informatief event met twee exclusieve sessies die gericht zijn op Aruba SSE en het Aruba portfolio.

In de afgelopen jaren heeft het traditionele netwerk en de werkplek een enorme transitie doorgemaakt. Legacy appliances worden steeds vaker vervangen en er wordt meer en meer gekeken naar hybrid-cloud adoptie met een zo efficiënt mogelijk kostenplaatje. Tijdens de eerste sessie zullen we dan ook dieper ingaan op de oplossingen van Aruba Axis SSE, waarbij we focussen op de verschillende oplossingen die Axis te bieden heeft die op deze transitie inspeelt. Zo heeft Axis in het SSE platform oplossingen voor Zero Trust Network Access, Secure Web Gateway, Cloud Access Security Broker en Digital Experience Monitoring. Hiervan zullen demo’s worden getoond om een goed beeld te krijgen hoe je dit het beste in kunt zetten en bij welke scenarios elke oplossing hoort.

Zo zal deze sessie je nieuwe inzichten brengen over SSE en de toekomst van toegangsbeveiliging en hoe je jouw netwerk het best kunt beschermen tegen de steeds geavanceerdere cyberthreats.

In de tweede sessie zullen we een update geven over de laatste ontwikkelingen binnen het Aruba portfolio 

AGENDA

10:00 – 10:30 Inloop & Welkom
10:30 – 11:30 Presentatie Aruba SSE
11:30 – 11:45 Koffiepauze
11:45 – 12:30 Aruba portfolio
12:30 – 13:30 Lunch

DOELGROEP

Sales & Pre-sales

KOSTEN
Gratis

PARKEREN
Gratis

*Parkeren kan gratis bij Slot Zuylen

AANMELDEN


Wens je meer informatie of heb je vragen?