EXCLUSIVE NETWORKS EK 2024 POULE


Voetbal staat voor tactiek, strategie & samenwerken. Deze elementen zijn zowel belangrijk op het veld als in de wereld van cybersecurity. Samen met onze partners vormen we een team. En waar ervaar je dit teamgevoel meer dan bij voetbal. Sluit je daarom aan bij de ultieme EK 2024 Poule van dit jaar! Dit EK ga je de strijd aan met andere partners en je collega's om wekelijkse prijzen en de felbegeerde hoofdprijs te winnen. Of je nu een gepassioneerd supporter van het Nederlands Elftal bent of gewoon mee wilt doen voor de sportieve uitdaging, dit is je kans om te laten zien wat je in huis hebt. Laat je voetbalkennis spreken en win fantastische prijzen!

De poule

Het EK speelt zich af van 14 juni tot 14 juli en die hele maand heb je de kans om voorspellen. Onze EK Voetbal Poule bevat 8 rondes: 3 rondes in de groepsfase, 4 in de knock-outfase, en een speciale bonusronde. Dat betekent dat er veel kansen zijn om één van onze gave prijzen te winnen. Hiernaast is er ook een winnaar van het algemene klassement met de beste algehele voorspelling. Voorspel de wedstrijden en beantwoord de bonusvragen per ronde of doe dit allemaal in 1 keer. Dat is aan jou!

Hoe werkt het?

 1. Vul het inschrijfformulier in met je gegevens.
 2. Komt het EK 2024 in zicht dan krijg je een mail met hoe je je aan kunt melden voor de app waarmee we werken voor de poule
 3. Voorspel de wedstrijden & beantwoord de bonusvragen
 4. Win een van van onze gave prijzen!

Voorwaarden
 • Aanmelden kan van 11 april tot 14 juli. Je kan je namelijk aanmelden op elk moment gedurende het EK. Hierdoor kan je alsnog meespelen voor de rondes die nog komen gaan.
 • EK 2024 speelt zich af van 14 juni tot 14 juli.
 • Je maakt alleen kans op de prijzen als je je hebt geregistreerd voor de campagne en een partner bent van Exclusive Networks (iedereen binnen dit bedrijf mag zich aanmelden voor de poule).
 • Verzending: onze Exclusive Networks Channel Account Managers zullen de desbetreffende prijzen persoonlijk afleveren.
 • Bij het inschrijven voor de poule geef je de toestemming dat Exclusive Networks foto's van de uitreiking van de prijzen mag delen op hun social media platformen.

AANMELDEN
Wat kun je winnen?

Bij onze EK Poule draait het niet alleen om de spanning van het spel en de liefde voor voetbal, maar ook om de geweldige prijzen die je kunt winnen! Met jouw scherpe voorspellingen kun je kans maken op een scala aan fantastische prijzen die het hart van elke voetbalfan sneller zal laten kloppen. En het mooiste? We brengen de prijzen persoonlijk naar je toe als je wint!

Elke ronde kent zijn eigen unieke prijs voor de beste voorspeller:

 • Groepsfase Rondes: Exclusive Watch Party Pakket, de Officiële EK 2024 Wedstrijdbal en een EK'88 Wedstrijdshirt.
 • Knock-outfase Rondes: Exclusive Watch Party Pakket, Nederlands Elftal Voetbalshirt, een Mystery Match Worn Voetbalshirt van een professionele voetballer en 4 keer het Nederlands Elftal Voetbalshirt voor jou en je collega's.
 • Bonusronde: Heb jij de meeste bonusvragen goed? Dan win jij de ultieme Voetbalset voor in de tuin!
 • Algemene Winnaar: Heb jij aan het eind de meeste punten verzameld? Dan win jij een PlayStation 5 met EA Sports FC24!

Wens je meer informatie of heb je vragen?