EXCLUSIVE HUB

In verbinding met nieuwe technologie

Cradlepoint, Fortinet & Kenna Security

EVENT DETAILS

DATUM & TIJD
8 oktober 2020
12:00 - 16:30, inclusief Loetje lunch!

LOCATIE
Loetje Gorssel
Hoofdstraat 26
7213 CW Gorssel

KOSTEN
Gratis
Exclusive Networks lanceert Exclusive Hub, het kleinschalige kennisevenement waarbij we de laatste trends en ontwikkelingen uit het IT-landschap naar u brengen. Maak kennis met onze nieuwe vendoren Cradlepoint en Kenna Security. Ontdek daarnaast de nieuwe SASE-oplossing van Fortinet.

Uiteraard combineren wij kennis met fun – Bent u bekend met de befaamde steak van Loetje? Wij verwelkomen u tijdens het seminar graag bij het Loetje restaurant in Gorssel, waar u tijdens de sessie kunt genieten van een overheerlijke luxe Loetje lunch.

  • Cradlepoint: Wereldwijde marktleider in Cloud Managed Wireless WAN oplossingen voor het verbinden van mensen, plaatsen en apparaten via draadloos breedband. Stelt u zich eens voor, één enkel Cloud platform gecombineerd met wireless-edge routers specifiek ontworpen om vaste en mobiele locaties, voertuigen en IoT devices via 4G/LTE en 5G netwerken te verbinden.
  • Kenna Security: Bewezen ‘data science’ technieken, inclusief machine learning, natural language processing (ook wel NLP genoemd, de vaardigheid van een computer om de menselijke taal te begrijpen), en predictive modeling om risico’s te kunnen beoordelen, prioriteren en zelfs te voorspellen. Door gebruik te maken van de kracht van data science, calculeert Kenna op dynamische wijze het risico van iedere kwetsbaarheid en maakt het security en IT-teams mogelijk om predictive vulnerability management toe te passen.
  • Fortinet SASE: Secure Access Service Edge, een opkomende enterprise strategie die netwerk en security functionaliteiten combineert met WAN mogelijkheden. In een notendop consolideert SASE SD-WAN en netwerk security services waaronder, next-generation firewall (NGFW), Secure Web Gateway (SWG), Zero-Trust Network Access (ZTNA) en Cloud Access Security Brokers (CASB) en biedt het aan in één service pakket.

AGENDA

12.00 – 13.00 uur Welkom & Loetje Lunch!
13.00 – 13.15 uur Introductie Exclusive Networks
13.15 – 14.00 uur Cradlepoint, Evert Suur, Area Director Northern Europe
14.00 – 14.45 uur Kenna Security, Raman Sharma, Regional Sales Director EMEA
14.45 – 15.00 uur Pauze
15.00 – 15.45 uur Fortinet - Robert Tom, Systems Engineer
15.45 – 16.30 uur Netwerkborrel

DOELGROEP

Dit seminar is gericht op sales en pre-sales. Uiteraard is iedereen welkom die geinteresseerd is in de oplossingen en producten van Cradlepoint, Fortinet en Kenna Security.


COVID-19 MAATREGELEN
Tijdens het Exclusive Hub seminar nemen wij de gezondheidsmaatregelen in acht, Exclusive Networks volgt daarbij de richtlijnen van het RIVM. Denk aan: 1,5 meter afstand tijdens de lunch en in de trainingsruimte, aparte looproutes, een persoonlijke etui met o.a. handgel en een maximum toegestaan aantal personen.

AANMELDEN


Heeft u vragen over onze COVID-19 maatregelen?
Of wenst u meer informatie over Exclusive Hub of heeft u andere vragen?Neem gerust contact op via marketing@exclusive-networks.nl of bel naar +31 (0)499 462121