Dostupnost i brza isporuka
Uz Exclusive Networks, svi Fortinet uređaji brzo su dostupni i isporučivi. 

Zanima vas koje sve uređaje možemo odmah isporučiti? Klikom na poveznicu, pogledajte stanje dostupnih Fortinet uređaja na lageru.  
Certificirani treninzi
Ako želite proširiti svoje znanje o mrežnoj sigurnosti i potvrditi ga službenim Fortinet certifikatom, Fortinet NSE treninzi prava su opcija za vas. 

Fortinet NSE4 Training

Fortinet NSE4 Training detaljno će vas upoznati s Fortinet Security Fabric arhitekturom. Uz detaljno poznavanje Security Fabric platforme, lakše ćete odgovoriti na zahtjeve svojih klijenta, a vaše će se poslovanje širiti.

Fortinet certifikati donose kredibilitet i odvajaju certificirane partnere od konkurencije. NSE4 certifikat omogućit će vam rad na većim i izazovnijim projektima. Partnerima će dodatno omogućiti izgradnju dugoročnih i profitabilnih odnosa s klijentima.

Pogodnosti Fortinet certifikata, između ostalog, mogu uključivati popuste, marketinšku podršku i pristup Fortinetovom programu specijalizacije.
Kompletna mrežna infrastruktura i sigurnost na jednom mjestu
Organizacije se u pravilu oslanjaju na više različitih proizvođača i sigurnosnih rješenja. Zašto ne konsolidirati mrežnu infrastrukturu i sigurnost - od switch-eva, WiFi-a i firewalla do cloud resursa? Zašto ne izabrati centralizirano upravljanje neovisno o lokaciji? Zašto ne izabrati Fortinet Security Fabric?

Fortinet Security Fabric je mrežna infrastruktura i security okolina koja omogućuje skalabilnost i fleksibilnost prilikom dodavanja novih komponenti. Uz portfelj koji objedinjuje više od 50 sigurnosnih i mrežnih rješenja, Fortinet omogućuje jednostavno dijeljenje i povezivanje podataka o prijetnjama te automatski odgovor na napade.

Arhitektura pojednostavljuje nadzor i omogućuje integraciju svih sigurnosnih komponentni integriranih u mrežu. Security Fabric proširuje tradicionalan koncept i osigurava robusniji, fleksibilniji i centraliziran pristup mrežnoj sigurnosti.
You can request to unsubscribe or delete your data anytime
Podrška kod obnove podrške za Fortinet proizvode i usluge
Uz Exclusive Networks, u svakom trenutku možete računati na podršku kod obnove podrške za Fortinet proizvode i usluge.

Licenca uskoro ističe? Primijetili ste da su se potrebe i zahtjevi korisnika promijenili? Otvorila se prilika za korištenjem Fortinet Trade Up programa za end of life proizvode?

Javite nam se. Naš Exclusive Networks team će kvalificirati vaš zahtjev za obnovom podrške ili licence i pomoći vam u daljnjim koracima.
Fast Track radionice
Fortinet Fast Track program zamišljen je kao niz kratkih, tehničkih radionica u trajanju od dva do četiri sata. 

Osim što promoviraju najnovije proizvode iz Fortinet portfelja, radionice pružaju praktično iskustvo i polaznike detaljno upoznavaju s načinima primjene obrađivanih rješenja. 

Na radionicama pričamo o Security Driven Networking, Dynamic Cloud Security, AI Driven Security Operations, Fabric Management... Dakle, sigurno ćete naći nešto za sebe. 

Pridružite nam se i "naoružajte" se znanjem i alatima koji će vam pomoći u suočavanju s naprednim prijetnjama i svakodnevnim poslovnim izazovima. 
Najbolje pozicionirani proizvođač na tržištu
Stručnjaci iz industrije i analitičari se u pravilu fokusiraju na tri segmenta kod procjene određenog proizvođača:

  • Wired i wireless infrastruktura
  • SD-WAN
  • Mrežni vatrozidi

Prema stručnjacima, Fortinet briljira u sva tri segmenta.

Temeljem Gartner Magic Quadranta iz 2022. godine, Fortinet je najbolje pozicionirani i zapravo jedini proizvođač koji se pojavljuje u sve tri ključne kategorije.
Posebna ponuda za naše nove i buduće Fortinet partnere
Ove godine slavimo 20 godina partnerstva s Fortinetom i tom smo prilikom pripremili posebnu ponudu za naše nove i buduće Fortinet partnere.

Osnažite svoju mrežnu sigurnost uz vrhunski FortiGate-40F s UTP licencom po nenadmašnoj cijeni! Osim uštede od 40%, uz ovaj ćete uređaj dobiti mnoštvo naprednih funkcionalnosti!

Fortinetov uređaj izdvaja se od drugih dobavljača po tome što dolazi sa SD-WAN i VPN značajkama bez dodatnih troškova.
Fortinet Tech Talk
Želite se "naoružati" znanjem i vještinama koje će vam pomoći u održavanju sigurnosti mreže i olakšati vam svakodnevne poslovne izazove? 

Tech Talk je zamišljen kao niz kratkih tehničkih radionica koje kroz primjere iz prakse sudionike detaljno upoznavaju s Fortinet proizvodima i njihovim načinima korištenja. 

Pridružite nam se i upoznajte najnovije proizvode i najnapredniju tehnologiju iz Fortinet portfelja.