Dobavljivost in hitra dostava 
Z Exclusive Networks so vse naprave Fortinet hitro na voljo in dostavljive. 

Vas zanima, katere naprave lahko dostavimo takoj? S klikom na povezavo si oglejte stanje razpoložljivih Fortinet naprav na zalogi.  
Certificirani treningi 
Če želite razširiti svoje znanje o omrežni varnosti in ga potrditi z uradnim Fortinet certifikatom, so Fortinet NSE treningi prava izbira za vas. 

Fortinet NSE4 Training 

Usposabljanje Fortinet NSE4 vam bo podrobno predstavilo arhitekturo Fortinet Security Fabric. S podrobnim poznavanjem platforme Security Fabric se boste lažje odzivali na zahteve svojih strank, vaše poslovanje pa se bo širilo. 

Fortinet certifikati prinašajo kredibilnost in ločujejo certificirane partnerje od konkurence. Certifikat NSE4 vam bo omogočil delo na večjih in zahtevnejših projektih. Partnerjem bo dodatno omogočila izgradnjo dolgoročnih in dobičkonosnih odnosov s strankami. 

Prednosti certifikata Fortinet lahko med drugim vključujejo popuste, tržno podporo in dostop do Fortinetovega programa specializacije. 
Popolna omrežna infrastruktura in varnost na enem mestu 
Organizacije se praviloma zanašajo na več različnih proizvajalcev in varnostnih rešitev. Zakaj ne bi združili omrežne infrastrukture in varnosti - od switch-ev, WiFi-ja infirewalladocloudresursov? Zakaj ne bi izbrali centraliziranega upravljanja neodvisno od lokacije? Zakaj ne bi izbrali Fortinet Security Fabric? 

Fortinet Security Fabric je omrežna infrastruktura in varnostno okolje, ki omogoča razširljivost in prilagodljivost pri dodajanju novih komponent. S portfeljem več kot 50 varnostnih in omrežnih rešitev Fortinet olajša skupno rabo in povezovanje podatkov o grožnjah ter samodejno odzivanje na napade. 

Arhitektera poenostavlja nadzor in omogoča integracijo vseh varnostnih komponent, ki so integrirane v omrežje. Security Fabric razširja tradicionalni koncept in zagotavlja bolj robusten, prilagodljiv in centraliziran pristop k varnosti omrežja. 
Vas zanima več?
You can request to unsubscribe or delete your data anytime
Podpora pri podaljšanju podpore za izdelke in storitve Fortinet 
Z Exclusive Networks lahko vedno računate na podporo pri obnavljanju podpore za izdelke in storitve Fortinet. 

Licenca kmalu poteče? Ali ste opazili, da so se potrebe in zahteve uporabnikov spremenile? Ali obstaja možnost uporabe programa Fortinet Trade Up za izdelke ob koncu življenjske dobe? 

Stopite v stik z nami. Naša ekipa za ekskluzivna omrežja bo kvalificirala vašo podporo ali zahtevo za podaljšanje licence in vam pomagala pri naslednjih korakih. 
Fast Track delavnice 
Program Fortinet Fast Track je zasnovan kot niz kratkih, tehničnih delavnic, ki trajajo dve do štiri ure. 

Delavnice poleg promocije najnovejših izdelkov iz portfelja Fortinet nudijo praktične izkušnje in udeležence podrobno seznanijo z načini uporabe obravnavanih rešitev.
  
Na delavnicah se pogovarjamo o Security Driven Networking, Dynamic Cloud Security, AI Driven Security Operations, Fabric Management... Tako da boste zagotovo našli nekaj zase. 

Pridružite se nam in se oborožite z znanjem in orodji, ki vam bodo v pomoč pri soočanju z naprednimi grožnjami in vsakodnevnimi poslovnimi izzivi. 
Najbolje pozicioniran proizvajalec na trgu
Panožni strokovnjaki in analitiki se pri ocenjevanju določenega proizvajalca običajno osredotočajo na tri segmente: 

  • Wirediwirelessinfrastruktura 
  • SD-WAN 
  • Mrežni požarni zidovi 

Po mnenju strokovnjakov Fortinet blesti v vseh treh segmentih.