Modernizirajte svoju mrežnu infrastrukturu uz opremu isporučivu za samo dva tjedna!
Dobavljivost uređaja svakim danom predstavlja sve veći problem za organizacije. Vrijeme je za pametnu i potpuno sigurnu konvergenciju wireless i wired infrastrukture uz Huawei Fast Track Promotion.

Unaprijedite digitalnu infrastrukturu vaše organizacije i povećajte brzinu mreže. Naručite danas i za dva tjedna uživajte u vašoj novoj Huawei opremi. Vaše će poduzeće povećati produktivnost i izgraditi mrežu bez "rupa" u pokrivenosti.

Fast Track promocija uključuje sve od AirEngine WiFi6 WLAN opreme do inteligentnih CloudEngine switcheva.
You can request to unsubscribe or delete your data anytime
Koje uređaje uključuje Fast Track Promotion?
Uz vodeće Smart Antenna uređaje, Huawei AirEngine WiFi 6 serija uređaja pomaže organizacijama izgraditi WiFi6 mrežu bez “rupa” u pokrivenosti.
CloudEngine S5735-L switchevi su izgrađeni na next-generation hardveru visokih performansi, a pokreću se uz Versatile Routing Platform (VRP).

Uz fleksibilan Ethernet networking i kontrolu sigurnosti, pružaju podršku za više Layer 3 routing protokola.
CloudCampus 3.0 pomaže poduzećima u izgradnji jedinstvenog centra za upravljanje mrežom, i to uz pomoć industry-leading arhitekture za upravljanje cloudom

Ovo rješenje olakšava uvođenje tehnologija poput big data, AI i SND. Istovremeno omogućuje automatizaciju i inteligentno upravljanje i održavanje (O&M) mreže. CloudCampus3 pruža visokokvalitetne wired i wireless usluge, omogućuje automatsko pružanje usluga i povećava zaštitu.
Campus Switch Access GE
Campus Switch Access 10GE
Indoor AP
Outdoor AP
WLAN Controller
Router