Monipuoliset käyttäjätarpeet ja salasanaton todennus pääsynhallinnassa puhuttaa

Liiketoiminnan vastuuhenkilöt ja tietoturva-ammattilaiset yrityksissä tarvitsevat koko ajan uusia tapoja vahvistaa käyttäjiensä henkilöllisyyksiä ja pääsyä järjestelmiin erittäin korkealla varmuustasolla. 

Pääsy haluttuihin kohderesursseihin on käytännössä oltava saatavilla mistä tahansa lokaatiosta, mistä tahansa laitteesta, milloin tahansa, mutta kuitenkin tavalla, joka on yksilöidymmin määriteltävissä ja turvallisempi. Mahdollisuus käyttäjäkohtaiseen valvontaan ja näkyvyyteen yrityksen tietoturvasidosryhmille on tarpeellista myös olla. Samaan aikaan järjestelmän tulee olla vähemmän käyttäjiä häiritsevä. Onko tällaista ratkaisua saatavilla?

Kyllä. Nämä kaikki vaatimukset toteutuvat Thalesin kertakirjautumisessa (SSO), valtuutuksessa ja salasanattomassa multi factor (MFA) -todennuksessa.

PASSWORDLESS Seminaariin osallistumalla:

- Saat ymmärrystä salasanattomasta todennuksesta ja sen käsitteistä
- Opit, millaisia ​​toteutusvaihtoehtoja on saatavilla "tässä ja nyt" - ja ymmärrät niiden vaatimuksia, näkökulmia mutta myös esimerkkejä sudenkuopista
-Tapaat alan ammattilaisia ja kollegoita ja voit osallistua keskusteluihin​​ käytännön tietoturvan toteutustavoista paikan päällä
Aikataulu tiistaina 23.11.21 klo 8.30-12.00

08:30  Ilmoittautuminen / Aamiainen
09:00  Tapahtuman avaus ja johdanto
09:15  Thales Identity & Access Management ”Big picture”
Mika Sonck, esityskieli suomi
09:45  Tauko
10:15  The Diverse User Needs and Passwordless Authentication
Jonas Markström, esityskieli englanti
11:15  Tilaisuuden päätös ja saatesanat

Tilaisuuden jälkeen osallistujille tarjoillaan lounas n. klo 11:30 eteenpäin SAS Radisson ravintolatilassa.

Paikka: Radisson Blue Royal Hotel, Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki  
Lue: https://www.exclusive-networks.com/fi/legal-compliance/
BIO:t puhujista:

Jonas Markström on sertifioitu tietoturva-ammattilainen, jolla on lähes viidentoista vuoden käytännön kokemus eri turvallisuustekniikan aloilta; kuten monivaiheinentodennus (MFA), salaus (encryption) ja hienojakoinen dynaaminen kulunvalvonta (dynamic access control). Jonas työskentelee tällä hetkellä Thalesin Enterprise & Cybersecurity -divisioonassa, jossa hän auttaa asiakkaita eri puolilla Pohjoismaita valitsemaan ja ottamaan käyttöön parhaan, datalähtöisen ja identiteettikeskeisen tietoturvan pilveen (hybrid & on-premise).

Mika Sonck on myynnin ammattilainen Thalesin IAM–ratkaisujen kaupallisten toimintojen vastuullinen henkilö, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaihtelevista ICT -alan johtamis- ja myyntitehtävistä. Tällä hetkellä Mika työskentelee Regional Sales Managerina Thales Digital Identity & Security-divisioonassa vastaten asiakkaiden liiketoiminta- ja kumppaniyhteistyön kehittämisesta sekä ekosysteemin kasvusta Pohjoismaa -tasolla.