Verandering & onzekerheden is het enige wat zeker is in de cybersecurity. Daarom is het belangrijk om dit altijd één stap voor te blijven.

Exclusive Networks houdt opkomende technologieën en cybersecurity trends goed in de gaten om nieuwe kansen voor groei en ontwikkeling te herkennen. Vooruitlopen op deze ontwikkelingen helpt ons om te anticiperen op potentiële risico's en beter voorbereid te zijn om deze aan te pakken.

Dit is precies waar onze toegevoegde waarde ligt: u een voorsprong geven in cybersecurity.

Het zijn de kleine acties die u elke dag onderneemt die bijdragen aan een groot effect. Dus wees niet bang om de eerste stap te zetten en blijf uzelf pushen om nog een stap verder te gaan.

Schrijf u nu in voor de Exclusive One Step Ahead campagne en win een paar customized PUMA sneakers. Deze sneakers zijn van hoge kwaliteit.

Met Exclusive Networks loopt u altijd voorop in uw gepersonaliseerde PUMA sneakers.


Voorwaarden
  • Actie is alleen geldig als u zich heeft geregistreerd voor de campagne.
  • Actieperiode: van 1 april tot en met 30 juni.
  • Voor elke nieuwe zakelijke order met een minimum van €50.000 excl. btw reseller prijs ontvangt u één paar customized PUMA sneakers.
  • Verzending: onze Exclusive Networks Channel Account Managers zullen de sneakers persoonlijk afleveren aan het einde van de campagneperiode.
  • Renewal orders zijn uitgesloten van deze actie.
REGISTREER HIER
                                                                                                                             DEELNEMENDE VENDOREN:
Exclusive Networks Nederland, Ekkersrijt 4601, 5692 DR Son