XDR - Alliance Event
Donderdag 30 juni 2022 | Jaarbeurs Utrecht


In onze branch worden veel termen gebruikt. Momenteel staat XDR in de schijnwerpers. Het staat sinds 2020 op de top-10 Trend lijst van Gartner. En sinds dit jaar is er een groeiende vraag om deze oplossing als beveiliging te implementeren bij bedrijven.

Maar wat is XDR?
Het hoofddoel van XDR is de nauwkeurigheid van de dreigingsdetectie te verhogen om de operationele efficiëntie en productiviteit te verbeteren. XDR is een oplossing die waarschuwingen over e-mail, endpoint, cloud en netwerk samenvoegt tot een uniform en beheerbaar incident.

En wat betekent dat voor u als reseller?
Waarom zou u zelfs maar een XDR oplossing overwegen?

We laten het u graag zien. Kom tijdens dit event in contact met onze deskundigen, vendoren en interessante gesprekspartners.

SPREKERS:
Luk Schoonaert - CISO
Exclusive Networks heeft de alliantie geadopteerd en we willen u laten zien hoe! Luk is CISO en heeft meer dan 20 jaar ervaring in Cyber Security, DDOS, Firewalling, Zero Day Threat preventie, Web en E-mail security gateways, Advanced Persistent Threats en Incident Response, DFIR, Threat Hunting, Red Teaming, Adversary Simulation, Forensics en UEBA.


Brian Wagner
Expert technologist, security en compliance professional en keynote speaker, Brian Wagner is de voormalige Head of Compliance EMEA van Amazon Web Services. Brian is een internationaal gerenommeerd spreker en we kunnen niet wachten om zijn visie op XDR te vernemen.

LOCATIE:
Jaarbeurs Utrecht
Media Arena

DOELGROEP:
Resellers

Heeft u nog vragen over het event, neemt u dan contact op met
Registreren
Agenda
9.00
9.30
9.40  
9.50
10.10
10.30
10.40
10.55
10.55  
11.05
11.15
11.25
11.35  
11.45
12.30
Ontvangst
Welkom
Identity – Wat is XDR?
Waarom is XDR relevant?
Bijdrage van een CISO
Solution toelichting
Koffiepauze
Avengers Assemble Panel
Netskope
SentinelOne
ExtraHop
Exabeam
Q&A 
Lunch
Einde